Martijn Rademakers

Margreet Boeren

Margreet Boeren is oprichter van de Q8 Academy van Kuwait Petroleum North West Europe. Na haar pensionering richt zij zich nu als Learning Advisor op het helpen van organisaties en leren zo een stapje hoger te brengen.

Pim Verheijen

Pim Verheijen is partner en mede directeur van Tornak, een opleiding-, en adviesbureau in Utrecht. Hij richt zich op organisatieontwikkeling en transities gericht op het realiseren van een organisatie, project of ketenopgave.

Mieke Posthumus

Mieke Posthumus studeerde Onderwijskunde in Amsterdam. Zij heeft zich toegelegd op het leren in organisaties, opleiden van individuen en de vraag op welke wijze activiteiten bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

Martijn Rademakers is Adjunct Professor of Strategy & Organization bij de Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam. Hij is ook managing director van het executive education bureau Sollcorp, en medeoprichter van de Nederlandse Stichting voor Corporate Universities (thans Develhub).

Zijn ervaring op het vlak van leren in organisaties, strategie en leiderschap strekt zich uit over meer dan 20 jaar. Het ontwerpen en realiseren van maatwerkprogramma’s voor strategievorming en implementatie is zijn specialiteit. Hij staat bekend om zijn vermogen een brug te slaan tussen theorie en praktijk en helpt vragen te stellen die organisaties verder brengen.

Martijn is associate editor van het Journal of Creating Value en doet onderzoek op het snijvlak tussen strategie, organisatie en leiderschap, waarin leren een belangrijke rol speelt. Zijn bekendste werk op het gebied van organisatieleren is het boek ‘Corporate Universities’ waarvan een Nederlandse en volledig herziene Engelse editie is verschenen, met wereldwijde impact.